Krovinių judėjimo kontrolė

Mums svarbiausia – Jūsų pasitikėjimas:
orientuojamės tik į ilgalaikį bendradarbiavimą, todėl siekiame, kad ir atrastumėte būtent tai, ko ieškote, ir pasirinktumėte neribotai tęsti naudojimąsi mūsų įmonės teikiamomis paslaugomis.

  • Įsiklausymas ir atsakingas požiūris į užsakovų lūkesčius suformavo aukšto lygio aptarnavimo standartus, kurie užtikrina pačią aukščiausią krovinių gabenimo kokybę ir kontrolę.

  • Vienas svarbiausių dalykų logistikos srityje – nuolat žinoti bei sekti krovinių judėjimą, pakrovimo ir iškrovimo laikus, todėl kiekvienas mūsų krovinys yra nuolat sekamas, o ši informacija pirmiausia pasiekia užsakovą.

  • Krovinio saugumas – svarbiausias prioritetas. Tiksli gabenamų krovinių kontrolė leidžia garantuoti judančių krovinių saugumą.

  • Krovinių judėjimo kontrolė reiškia ne tik gabenamų krovinių saugumą ir reikalingos informacijas pasiekiamumą laiku, bet ir taupesnį išteklių naudojimą. Mūsų naudojama krovinių judėjimo kontrolės sistema leidžia atlikti įvairias analizes, kaupti duomenis ir partneriams pasiūlyti dar efektyvesnius bei naudingesnius maršrutų planavimo sprendimus ateityje.

Translate »